ŠVARC


- gostilna & pizzeria -Novice

Kolektivni dopusti

Dragi gostje, obveščamo vas, da imamo od ponedeljka 08.07. do in vključno z nedeljo 21.07.2024 zaprto zaradi kolektivnih dopustov. Hvala za razumevanje in se vidimo!

Preberite našo zgodbo
Naša zgodba se je začela leta 1995, ko sta se Gorazd in Valerija Švarc odločila, da bosta odprla gostinski lokal. Njuna pot ju je ponesla v kraj imenovan Radehova, ki leži tik ob centru Slovenskih goric, ob glavni cesti, ki povezuje Ptuj in Lenart. Tukaj sta kupila staro domačijo, ki se je v kratkem času spremenila v majhen ter prijazen gostinski lokal. Takratni začetki so bili težki, saj je v bližnji okolici že bilo kar nekaj uveljavljenih lokalov, ki so nam oteževali pot vendar se nismo predali. Z nekaj dobre volje ter veliko trdega dela smo postajali iz leta v leto vedno boljši. Nekoč majhna gostilnica je s pomočjo gostov postajala vedno večja.Danes lokal uspešno obratuje že več kot let. Skozi vsa ta leta so se pri nam ustavljali različni gostje. Nekateri malo bolj poznani nekateri malo manj, vendar se ves čas trudimo, da bi se pri nas vsi počutili enako. Naše mišljenje je, da je vsak gost pomemben ter, da je vse potrebno obravnavati s spoštovanjem, to mišljenje pa ostaja enako že od samega začetka.

Kulinarična doživetja so se v našem lokalu skozi leta spreminjala ter izpopolnjevala, vendar pa vse od začetka pa vse do danes prisegamo na enostavne ter okusne jedi, katere tako mi kot tudi vi poznamo že iz otroštva. Kljub zvestobi do enostavne kuhinje pa se skozi čas pojavljajo določene spremembe v našem načinu prehranjevanja ter tudi naših življenskih slogih, te spremembe pa se kažejo tudi v naši ponudbi. Na našem meniju lahko najdete ogromno raznolikih jedi, vse od morskih jedi pa do steakov, ter pa tudi vse do čisto preprostih ter okusnih testenin in pic. Po glavni jedi pa poskrbimo še za sladico in kavo. Med tednom vam ponujamo odlične ter raznolike malice, ki vas bodo nasitile za nadaljno delo, razne jedi po naročilu, pizze... Med vikendom pa vas vabimo, da se ustavite na umirjenem družinskem nedeljskem kosilu.

Kje nas najdete?

za uporabo zemljevida klikni tukaj

Informacije
  • Telefon:

    02/729-24-56 • 041-910-678

  • E-mail:

    gostinstvo.svarc@gmail.com

  • Naslov:

    Radehova 25, 2230 Lenart

Zadnje novice

Kolektivni dopusti

Dragi gostje, obveščamo vas, da imamo od ponedeljka 08.07. do in vključno z nedeljo 21.07.2024 zaprto zaradi kolektivnih dopustov. Hvala za razumevanje in se vidimo!

Iščemo pomoč

Postanite del naše ekipe. Nudimo dobro in redno plačilo in urejene delovne razmere. Več informacij na 031 260 488. Prošnje sprejemamo tudi na gostinstvo.svarc@gmail.com. Od kandidatov pričakujemo resnost in zanesljivost.

Nova spletna stran

Dobrodošli na naši prenovljeni spletni strani. Po pregledu naše prejšnje spletne strani smo ugotovili, da je le ta potrebna prenove. Zato smo se odločili, da jo malo osvežimo. Predstavljamo vam našo novo lepšo ter boljšo spletno stran.